lørdag 26. desember 2009

Jula 2009

Endelig har jeg fått lastet inn noen bilder fra min julefeiring! :o) Julen har vært deilig avslappende, med masse god mat og hyggelig selskap. I år er siste julen Bjørnar og jeg har hver for oss, så jeg har vært hjemme hos mine foreldre! Der fikk vi i tillegg min søster, Renate på besøk (som alltid feirer jul sammen med oss) og i tillegg besteforeldrene mine!
Julaften hadde en rolig formiddag, der det var forbedredelser til julemiddagen, og i tillegg forberedelser til julematen 1. juledag!
Når klokka nærmet seg seks, var det klart for ribbemiddag. En blid og fornøyd gjeng var samlet rundt middagsbordet, og koste seg masse med maten! Etter middagen var det klart for pakkeåpning! Jeg fikk helt klart et stort flertall av pakkene dette året - også! :o) Sånn er det å være minstejenta i familien !

Her er besteforeldrene mine spente under pakkeåpningen...
Mamma og pappa ser på en genser som var i en av årets pakker
Her er juletreet før vi startet utdelingen av gavene (vi har desverre bare et plast-tre hjemme hos foreldrene min, pga allergi...)

Og de 2 største gavene under treet var til meg =) (hihi - man blir som et barn igjen i jula, gjør man vel ikke? )
I tillegg ble den endel gaver til lillebabyen i magen! Tenkt å få så masse allerede før man er født! =) Var en kjempetøff vippestol fra Bjørnar til baby'n, lammeskinn fra de kommende besteforeldrene, smekker med kul tekst på fra kommende tante og onkel, og i tillegg et lite utvalg klær! Spennende å tenke at neste jul har vi en liten baby-gutt sammen med oss...

1 kommentarer:

Lisa sa...

Så mye fint han fikk! Og mer blir det da han ser dagens lys:)
Kos deg masse framover, lengt etter å få snuse på han, men nyt den sövnen du har nå. Den kommer ikke igjen på en stund;)

Godt nytt år!

Vennlig hilsen en i ammetåka:)